KLIMASKÆRM
Det danske klima er sjældent til at blive klog på, og netop derfor kan det være svært at planlægge sit arbejde, når man arbejder udendørs. Dette problem kan man imødekomme ved at montere en klimaskræm på vores stillads. Med en klimaskærm kan man sikre, at arbejdet for det meste kan ske i læ for regn og slud, og en klimaskærm er derfor en meget lille merudgift set i forhold til, hvilke prøvelser det danske vejr kan betyde for arbejdsdagen, de mange deadlines som skal overholdes og medarbejdernes arbejdsglæde.

En klimaskærm kan tage toppen af det dårlige vejr, men vil man sikre sig, at man altid kan arbejde i læ og tørvejr, kan man med fordel vælge at overdække eller totalinddække sit stillads. Hos Nordjysk Stilladsudlejning tilbyder vi selvfølgelig også både overdækninger og totalinddækninger, som du kan læse meget mere om her

Det kan være svært at vurdere, om behovet blot rækker til en klimaskærm eller om en overdækning eller totalinddækning er en bedre løsning, derfor er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på 98152033 og få en snak om, hvilken løsning som er den optimale til netop dit byggeri.

Call Now Button