Tilbehør til stilladser

Klimaskærm

En klimaskærm beskytter facaden og stilladsarbejderen mod det skiftende danske klima. Med en klimaskærm skaber du et mere optimalt arbejdsklima for dine ansatte, og arbejdet kan derfor fortsætte ufortrødent, på trods af dårligt vejr

læs mere

Materiel Elevator

Skal I have tunge materialer, værktøj eller maskiner til og fra stilladset, er materielelevatoren den perfekt 3.mand. Elevatoren er udstyret med en stor kurv, som er 1.5 x 1.5 meter, som derfor kan løfte store maskiner eller trillebøre op til de ansatte

læs mere

Plastik/støvnet

Et plastik/støvnet beskytter mod vind og vejr, mens det samtidigt holder styr på støvpartiklerne. Støvnettet giver dig en mindre beskyttelse mod klimaet, men sikrer stadig et tilfredsstillende resultat og et godt arbejdsmiljø for dine ansatte.

læs mere

El-Hejs

Med el-hejs slipper du for tunge løft, da el-hejsen kan løfte op til 80 kg. Dette giver dine ansatte en mindre belastende arbejdsdag, hvor de samtidigt opnår en enorm tidsbesparelse. El-hejsen er dog til de mindre byggeopgaver, som ikke kræver tunge materialer.

læs mere

Rækværk

Hos NSU er sikkerheden højest på vores dagsorden. Derfor tilbyder vi også rækværk til stilladser, da dette øger sikkerheden for dig og dine ansattes færden på stilladset. Du sikrer derudover også de ansatte mod faldende genstande eller nedrivningsaffald

læs mere

Skorstensstilladser

Et skorstensstillads giver dig de optimale betingelser for at arbejde sikkert med husets skorsten. Med dette stillads fås der en platform i samme højde som skorstenen, hvilket er yderst fordelagtigt. Dette gør arbejdet med skorstenen mere komfortabelt og sikkert.

læs mere

Materieltårne

Med et materialetårn kan dine ansatte opbevare materiale og værktøjer i samme højde som stilladset. Det gør det unødvendigt at bære værktøj og materialer op og ned hver dag. Disse tårne fås i forskellige højder, som kan specialtilpasses til netop dine behov.

læs mere

Rullestilladser

Til de mindre byggeopgaver er rullestilladset yderst belejligt, da det hurtigt kan flyttes fra A til B. Rullestilladset er hurtigt at sætte op og pille ned. Stilladset er velegnet til f.eks. maleropgaver, hvor stilladset løbende kan flyttes.

læs mere

Trappetårne

Trappetårnet giver dig og dine ansatte en god adgang til stilladset, hvilket vi er eksperter i at opsætte. Det er et lovkrav i Danmark, at stilladset bliver bygget op omkring et trappetårn, da det øger sikkerheden på stilladset og gør arbejdsdagen mere bekvem.

læs mere
Call Now Button