Stilladser

Tilbehør til stilladser

Tilbehør til stilladser

Hos Nordjysk Stilladsudlejning har vi i over 25 år udlejet stilladser til både store og små projekter. Vores stilladser er sikre og gode, nogle gange kan det dog hænde, at man mangler lidt mere end ‘bare’ et stillads. Derfor har vi en lang række tilbehør til stilladser. 

Materieltårne

Materieltårne bliver brugt til at opbevarer materialer og værktøj oppe i stilladshøjde, så man ikke behøver at bære materialer op og ned hver dag. Vi har materieltårne i flere forskellige højder, så vi har helt sikkert en, der dækker dit behov.

Trappetårne

Vi er hos Nordjysk Stilladsudlejning specialister i trappetårne, og ikke kun fordi det er dansk lovgivning, at stilladser skal udformes med trappetårn, men fordi vi er eksperter i at udforme et trappetårn, der passer til dit stillads. Et ordentligt trappetårn sikrer også god adgang til stilladset samt sikkerhed for arbejderne. 

Rullestilladser

Til små opgaver kan det være overarbejde at opstille et helt stillads. Derfor tilbyder vi også rullestilladser som, med dens lette konstruktion, let kan flyttes rundt på arbejdspladsen. Det er let at sætte op og pille ned igen, hvilket gør det endnu mere versatilt. 

Skorstensstilladser

Vi har virkelig stilladser til alle slags opgaver. Derfor udlejer vi også skorstensstilladser, som giver en plan overflade at arbejde på i højde med skorstenen. 

Materiel Elevator

Med en materiel elevator har du mulighed for, at få løftet tunge og uhåndterbar materialer op i højden. Elevatoren er godkendt til at løfte op til 300 kg, hvilket sparer arbejderen for mange tunge og u-ergonomiske løft. Kurven på 1,5 x 1,5 m er stor nok til at rumme både trillebører og vinduer.  

El-hejs

El-hejsen er den gode hjælper til små og ubelejlige løft op af stilladset. Den kan klare en vægt på op til 80 kg, hvilket gør den ideel til byggematerialer. Den er også tidsbesparende for arbejderne. 

Rækværk

Sikkerhed er altid en topprioritet her hos Nordjysk Stilladsudlejning og et godt rækværk højner sikkerheden enormt både på arbejdspladsen og for forbigående. 

Plastik/støvnet

Det armerede plastiknet dækker bygningen ind og skærmer for vind og vejr, samtidigt med at holde styr på støvet.

Klimaskærme

Det danske vejr er utilregnelig. Derfor er en klimaskærm en lille omkostning i forhold til den gavn den giver. Klimaskærmene tager toppen af vejret, men vil man sikre sig altid at arbejde i tørvejr, kan det være en fordel at totalinddække stilladset og byggeriet. Det er ofte også rarest at arbejde i tørvejr. 

Er du i tvivl om klimaskærmen er nok, eller om behovet er større, er du velkommen til at kontakte os på  tlf.: 98 15 20 33. Det gælder selvfølgeligt også, hvis du har spørgsmål om andet af vores tilbehør.

Alle vores stilladser og dertilhørende tilbehør opfylder selvfølgeligt alle lovkrav fra Arbejdstilsynet.

 

Call Now Button