Stilladser

Søjle/ergo murerstilladser

SØJLE/ERGO MURERSTILLADSER

Ergo-stillads – et murerstillads med utrolig nem arbejdsgang og tårnhøj sikkerhed

Et af tidens absolut bedste murerstilladser hedder Ergo, og det har erstattet det klassiske murerstillads med træ traller, som ellers har været favoritten i mange, mange år. Hos Nordjysk Stilladsudlejning er det vigtigt for os, at vores produkter giver dets brugere de bedst tænkelige arbejdsbetingelser samtidig med, at det passer rigtig godt på brugerens hårdtarbejdende krop og netop derfor bruger vi Ergo-stilladset. Måden hvorpå man arbejder med det gamle murerstillads er utroligt tidskrævende og giver meget slitage på medarbejderne, som skal arbejde med og på det, men med ergo-stilladset minimeres disse problemer. Dette efterlader derfor en meget mere effektiv arbejdstid til murerarbejdsmanden og passer meget bedre på hans krop, samtidig med at det er et økonomisk formidabelt valg. Ergo-stilladset er bygget op omkring vores +8 system, som tager afsæt i et +8 stillads

Hvad er et +8 stillads?
Ergo-stilladsets grundelement, et +8 stillads, er et stillads, som findes både i et rammesystem og i et søjlesystem. Rammesystemet minder lidt om det traditionelle facadestillads med sine 60 cm i bredden. Herpå kan der monteres konsoller, så bredden øges til hele 1,2 meter. Det helt særlige, i forhold til facadestilladset, er, at +8 stilladset kan kombineres med et +8 søjlestillads, hvilket afføder utrolig fleksible muligheder for opbygning. Ved at bruge et +8 søjlestillads er det derfor kun fantasien, som sætter grænser, stort set alt kan bygges – både industristilladser, hængestilladser, fritstående stilladser og ikke mindst ergo-stilladser. Ved at anvende denne metode til opbygning af et murerstillads, slipper man for at skulle løfte tunge trætraller ved murerskift, da man ved brug af +8 søjlestilladset kun skal flytte én 3 meters aluminiums gulvplade pr. 3 meter stillads. Dette gør det ualmindeligt tidsbesparende og bidrager til et rigtig godt arbejdsmiljø. Derover er det langt mere økonomiskforsvarligt. +8 søjle systemet kan desuden klare en belastning på helt op til klasse 6.

Ergo-stilladsets helt unikke opbygning
Med grundkerne i +8-stilladset er ergo-stilladset udbygget med et +8 søjlestillads, og opnår derved en bredde på hele 1,75 meter. Derudover er der dæk for hver 2 meter og der er placeret en konsol ud for hver hoveddæk. Konsollen er hemmeligheden bag den store tidsbesparelse, begrænset slid på medarbejderen og de økonomiske fordele. Konsollen er placeret 1-1,5 meter under hoveddækket, hvilket betyder, at murarbejdsmanden har sine materialer på dækket i hoftehøjde. Når mureren har muret 1-1,5 meter i højden, flytter han blot konsollen og dækket uden for hoveddækket op, og opnår derved en bredde på 2,4 meter. Herefter murer han igen 1-1,5 meter og flytter så igen konsollen op, hvorved det nu er 1-1,5 meter under næste hovedæk, altså tilbage i startposition, blot et dæk højere oppe. Denne smarte metode betyder, at han ikke skal flytte tunge traller, stål og tilbehør, da det flytter sig selv i løbet af arbejdsprocessen. Den innovative opbygning med konsoller og dæk for hver 2 meter, betyder også, at stilladset er ideelt til mange andre arbejdsopgaver, end dem mureren har.

De nye lovkrav og regler omkring bl.a. byggerier, murerarbejde, vinduesudskiftning og i høj grad belastningsevne betyder, at ergo-stilladset er det perfekte valg, da det opfylder alle Arbejdstilsynets lovkrav, har belastningsklasse 6 og sikre, at sikkerheden for medarbejderne er helt i top.

Vil du gerne vide mere om vores søjlestilladser og ergo-stilladsets mange muligheder, så tøv ikke med at give os et kald på 98 15 20 33.

Call Now Button