Stilladser

Afdækning af stilladser

AFDÆKNING AF STILLADSER

Det danske klima er sjældent til at blive klog på, og netop derfor kan det være svært at planlægge sit arbejde og overholde deadlines, når man arbejder udendørs. Dette problem kan man imødekomme ved at afdække sit stillads og hos Nordjysk Stilladsudlejning tilbyder vi flere forskellige løsninger, og vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at finde ud af, hvilken løsning som passer til netop dine behov.

Overdækning
En almindelig overdækning er en overdækning, som strækker sig over bygningens tag. Den skærmer således for det værste vind og vejr og sikre at arbejdet kan ske i tørvejr. En overdækning er særlig ideel ved kortere opgaver, hvor vejrforholdene kan have ødelæggende konsekvenser som ved eksempelvis tagskifte. En overdækning sikre dermed også, at vejrforholdene får en begrænset betydning for arbejdets deadlines og man slipper for bøvlet med af- og inddækning ved arbejdsdagens start og slut.

Totalinddækning
Nogle gange rækker en overdækning ikke helt til at dække behovet for vejrbeskyttelse af både medarbejdere og bygning. Derfor er vi hos Nordjysk Stilladsudlejning også eksperter i totalinddækning af hele bygninger. Dette kan være en stor fordel ved længerevarende arbejde som eksempelvis større renovationer eller ved arbejde med tekniske installationer og murer- eller malearbejde, som er ekstra sårbart overfor dårligt vejr. En totalinddækning af stilladset skaber desuden et rigtigt godt arbejdsmiljø, da medarbejderne får de helt optimale arbejdsforhold til at udføre deres håndværk i, og vi kan montere vores totalinddækninger på alle stilladstyper. Fordi arbejdet ikke går i stå på grund af vejrforholdene, kan en totalinddækning af stilladset derudover optimere byggeprocessen væsentligt og der ligger desuden en stor tidsbesparelse i, at man ikke skal tænke på daglig inddækning af byggeriet og aftagning af denne igen næste arbejdsdag.

Støvnet
Er en overdækning eller totalinddækning lige i overkanten af hvad behovet rækker til, tilbyder vi hos Nordjysk Stilladsudlejning også støvnet. Et støvnet består af armeret plastik og kan dække hele byggeriet. Et sådant dækker godt af for støv og skærmer i begrænset omfang også for vind og vejr, dog slet ikke i samme grad, som det er tilfældet med en overdækning eller totalinddækning.

Klimaskærm
Særligt ved mindre arbejdsopgaver, kan det være overflødigt at opsætte overdækning eller totalinddækning, i sådanne tilfælde er en klimaskræm en ideel løsning på det våde danske klima. Med en klimaskærm kan man sikre, at arbejdet for det meste kan ske i læ for regn og slud, og en klimaskærm er derfor en meget lille merudgift set i forhold til hvilke prøvelser, det danske vejr kan betyde for arbejdsdagen, de mange deadlines som skal overholdes og medarbejdernes arbejdsglæde. En klimaskærm kan kun tage toppen af det dårlige vejr, og er netop derfor bedst ved korte arbejdsopgaver. Vil man sikre sig, at man altid kan arbejde i læ og tørvejr, er den optimale løsning at overdække eller totalinddække sit stillads.

Overblik over vores mange afdækningsløsninger

Overdækning:

 • Dækker kun taget.
 • Beskytter til en vis grad mod dårligt vejr.
 • Hurtig at de- og afmontere.
 • Skaber et godt arbejdsmiljø for håndværkeren.

Totalinddækning:

 • Dækker hele bygningen.
 • Er den bedste beskyttelse mod det danske omskiftelige klima.
 • Hurtig at de- og afmontere.
 • Skaber optimale arbejdsvilkår og gavner derfor arbejdsmiljøet.

Støvnet:

 • Dækker hele bygningen.
 • Skærmer for støv fra byggeriet.
 • Beskytter i begrænset omfang for vind og vejr.
 • Hurtigt at montere.

Klimaskærm:

 • Dækker kun over selve stilladset.
 • Skærmer i et vist omgang for vind og vejr.
 • God til meget korte arbejdsopgaver.

Men hvad skal jeg vælge?
Det kan være svært at vurdere, om behovet blot rækker til et støvnet eller klimaskærm eller om en mere vejrbeskyttende løsning, som overdækning eller totalinddækning, skal i brug, derfor er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os på 98152033 og få en snak om, hvilken løsning som er den optimale til netop dit byggeri.

Call Now Button