Stilladser

Industristilladser

Industristilladser

 

Hos Nordjysk Stilladsudlejning har vi over 25 års erfaring med opsætning af stilladser til industrien og vi anvender altid uddannede stilladsmontører til arbejdet. Dette sikre, at alle Arbejdstilsynets lovkrav overholdes og at du får et stillads, hvor sikkerheden er helt i top.

Alle vores industristilladser er af den bedste kvalitet og har alle afsæt i et +8 stillads, som er kombineret med et +8 søjlestillads. Ved at anvende et +8 søjlestillads kan man lave næsten enhver tænkelig opstilling. Dette betyder, at vi kan designe et helt unikt stillads, som passer perfekt til netop den opgave, som du skal have udført. Vi kan lave både hængestilladser, gangbroer, platforme og meget, meget mere, og det er således næsten kun fantasien, som er en begrænsning for, hvilken stilladskombination som kan bygges.

Fordi vi altid laver et helt unit design, som har afsæt i netop dine behov, er vores industristilladser et økonomisk godt valg, da man kun betaler for det, som man har brug for. Derudover betyder det unikke design også, at medarbejderne får de bedst tænkelige arbejdsforhold, da deres arbejdsgang er en væsentlig del i udvælgelsen af det helt rigtige design. Et +8 søjlestillads kan desuden klare en belastning på helt op til klasse 6.

Er du i tvivl om, hvilket industristillads du skal vælge, så tøv ikke med at give os et kald på 98 15 20 33, så vi sammen kan finde den løsning, som passer til netop dine behov.

Call Now Button