Facadestillads i høj kvalitet

Hos Nordjysk Stilladsudlejning sætter vi stor pris på kvalitet, derfor er alle vores facadestilladser af det svenske mærke +8. +8 er et ramme/søjlesystem, der er karakteriseret ved at være det bredeste på markedet og som derfor giver den størst mulige bevægelsesfrihed. Med et facadestillads fra NSU får man utrolig mange muligheder, idet man kan skræddersy produktet efter netop den opgave, som det skal bruges til. Dette giver også en økonomisk gevinst, fordi man med et facadestillads ikke behøver anvende svært stålstilladser, når det ikke er en nødvendighed.

Alle vores stilladser lever op til Arbejdstilsynets lovkrav og vi leverer facadestilladser op til klasse 4 og med en belastning på helt op til 300 kg/m2. Ved større opgaver som eksempelvis facadepuds, hvor man ofte starter langt fra væggen, kan vi opsætte et indvendigt hegn og på den måde skabe sikkerhed. Vi tilbyder desuden inddækning med klimaskærm og plastik rundt om stilladset, således at man altid arbejder i tørvejr. Dette er med til at sikre et bedre byggeri og en bedre byggeproces, da vejrligsdage undgås, der opstår ikke fugtskader og det skaber trivsel blandt medarbejderne at arbejde under disse gode arbejdsforhold. Derudover tilbyder vi også montering af støvnet eller off-shore net, el-hejs, skaktrør, materialeelevatorer mm. samt særlige løsninger til friholdelse af fortov, og vi har desuden udviklet et unikt trappesystem, som monteres på stilladset. Dette gør, at man får en sikker og praktisk opgang til arbejdsområdet.

Alle vores stilladsmontører er selvfølgelig uddannet, på den måde sikre vi, at der ikke er gået på kompromis med sikkerheden. Hos Nordjysk Stilladsudlejning er en af vores fornemmeste opgaver nemlig også at sikre, at sikkerheden er helt i top og vi bruger derfor også opskydelige rækværk og specialudviklede monteringsløsninger, når vi monterer og demonterer stilladserne, så vi kan passe rigtig godt på vores medarbejdere.

Fordele ved at vælge +8 facadestillads hos Nordjysk Stilladsudlejning

  • Markedets bredeste stillads med mulighed for helt op til 1,40 meter i bredden og 2,10 meter ved eks. tagarbejde.
  • Sikkerhed i verdensklasse.
  • Hurtigt at montere og demontere.
  • Skræddersyet til opgaven.
  • En økonomisk god løsning fordi man ikke betaler for mere, end man har brug for og pga. af den hurtige håndteringstid.
  • Alle stilladsdæk er skridfaste aluminiumsdæk.
Call Now Button