Tlf. 98 15 20 33 nsu@nsustillads.dk

FACADESTILLADSER

Facadestillads i tysk kvalitet
Hos Nordjysk Stilladsudlejning sætter vi stor pris på kvalitet, derfor er alle vores facadestilladser af det tyske mærke Bosta. Bosta er et rammesystem, der er karakteriseret ved at være det bredeste på markedet og som derfor giver den størst mulige bevægelsesfrihed. Med et facadestillads fra NSU får man utrolig mange muligheder, idet man kan skræddersy produktet efter netop den opgave, som det skal bruges til. Dette giver også en økonomisk gevinst, fordi man med et facadestillads ikke behøver anvende svært stålstilladser, når det ikke er en nødvendighed.

Alle vores stilladser lever op til Arbejdstilsynets lovkrav og vi leverer facadestilladser op til klasse 3 og med en belastning på helt op til 200 kg/m2. Ved større opgaver som eksempelvis facadepuds, hvor man ofte starter langt fra væggen, kan vi opsætte et indvendigt hegn og på den måde skabe sikkerhed. Vi tilbyder desuden inddækning med klimaskærm og plastik rundt om stilladset, således at man altid arbejder i tørvejr. Dette er med til at sikre et bedre byggeri og en bedre byggeproces, da vejrligsdage undgås, der opstår ikke fugtskader og det skaber trivsel blandt medarbejderne at arbejde under disse gode arbejdsforhold. Derudover tilbyder vi også montering af støvnet eller off-shorenet, el-hejs, skaktrør, materialeelevatorer mm. samt særlige løsninger til friholdelse af fortov, og vi har desuden udviklet et unikt trappesystem, som monteres på stilladset. Dette gør, at man får en sikker og praktisk opgang til arbejdsområdet.

Alle vores stilladsmontører er selvfølgelig uddannet, på den måde sikre vi, at der ikke er gået på kompromis med sikkerheden. Hos Nordjysk Stilladsudlejning er en af vores fornemste opgaver nemlig også at sikre, at sikkerheden er helt i top og vi bruger derfor også opskydelige rækværk og specialudviklede monteringsløsninger, når vi monterer og demonterer stilladserne, så vi kan passe rigtig godt på vores medarbejdere.

At vælge den rigtige løsning

Enkeltbredde facadestillads

  • Er den ideelle løsning ved lidt mindre opgaver som maling af vinduer, inspektion og faldsikring.

Konsolstillads

  • Ved de lidt større opgaver som eksempelvis vinduesudskiftning, fugerenovering, mindre reparationer af murværk, sandblæsning, højtryksrensning og nyt tag anbefaler vi, at man vælger vores konsolstillads. Konsolstilladset giver mulig for at fordoble gangarealet, således at man opnår en bredde på hele 1,4 meter og dermed får den bedst tænkelige praktiske ramme for at udføre sin arbejdsopgave.

Fordele ved at vælge facadestillads hos Nordjysk Stilladsudlejning

 

  • Markedets bredeste stillads med mulighed for helt op til 1,4 meter i bredden og 2,1 meter ved tagarbejde
  • Sikkerhed i verdensklasse
  • Hurtigt at montere og demontere
  • Skræddersyet til opgaven
  • En økonomisk god løsning fordi man ikke betaler for mere, end man har brug for og pga. af den hurtige håndteringstid
  • Alle dæk gennemgås således de overholder alle lovkrav fra Arbejdstilsynet

 

Er du i tvivl om, hvilket facadestillads du skal vælge, så tøv ikke med at give os et kald på 98 15 20 33, så vi sammen kan finde den løsning, som passer til netop dine behov.