Tlf. 98 15 20 33 nsu@nsustillads.dk

Rådgivning

Combisafe beskyttelsesrækværk og faldsikring med indbygget sikkerhed

Du skal kunne stole på dit beskyttelsesrækværk og faldsikringssystem. Det er ikke kun vigtigt at give beskyttelse mod fald, men også at give fodgængere og arbejdere beskyttelse mod faldende genstande og nedrivningsaffald.
Vi fører det anerkendte, svenske Combisafe system, hvor alle produkter er testede og tilpasset til hinanden, og sikkerhed er indbygget overalt. Systemet er designet til enkel montering og kan tilpasses til lige præcis dine krav.

Vi er naturligvis også leveringsdygtige i mange andre former for materiel og tilbehør.

Vi bruger uddannede stilladsmontører

Det er ikke uden grund, at det kræver uddannelse at stille stilladser op.

Vi har ansvaret for andre menneskers sikkerhed, og det tager vi særdeles alvorligt.
Arbejdet med stillads¬opstilling er heller ikke ufarligt. Det stiller høje krav til montørens viden, faglighed, fleksibilitet og samarbejdsevne.

Alle vores montører er uddannede. Det betyder, at de enten har mindst tre års erfaring med stilladsarbejde, kombineret med ERFA I- og ERFA II-kurser eller har gennemgået den 2-årige uddannelse, der er udarbejdet af 3F, Fagligt Fælles Forbund og Dansk Byggeris Stilladssektion.

Du kan altså være sikker på, at alle, der arbejder med opstillingen af dit stillads, er fagfolk, som ikke bare kan deres håndværk, men også er uddannede i blandt andet sikkerheds¬regler, standarder, tegningsforståelse og geometri.

Din sikkerhed er i professionelle hænder.